YDELSER

Houg Tømrer- og snedkerfirma ApS har gennem generationer holdt fokus på at skabe en sund og stærk virksomhed baseret på kundetilfredshed og ydelser af høj kvalitet. Her skabes balance mellem faglig erfaring, drift og videreudvikling.

Tømrermestrene Ole Houg Larsen og Rasmus Houg Larsen er begge faglærte tømrere samt bygningskonstruktører fra BTH-København og har således – ud over stor erfaring – en god baggrund for et både praktisk og byggeteknisk samarbejde med kunder og rådgivere. Således tilbydes hjælp til byggerådgivning og projektstyring til både private kunder samt virksomheder og industri.

Læs mere om vores ydelser nedenfor…

TØMRER/SNEDKER

Houg Tømrer- og snedkerfirma ApS beskæftiger erfarne og alsidige medarbejdere med en ansvarsfuld tilgang til alle arbejdsopgaver. Vi sætter desuden en ære i at ansætte og uddanne lærlinge, som kan være med til at bære den høje standard videre.

På et fundament af grundigt udført håndværk løser vores stab af tømrere og snedkere alle typer af fagopgaver med en professionel tilgang til store såvel som små fag- og hovedentrepriser.

Vi prioriterer at holde fokus på planlægning samt en høj grad af kundetilfredshed.

VÆRKSTED

Houg Tømrer- og snedkerfirma ApS har eget snedkerværksted med stort set alle faciliteter til rådighed og vi kan dermed løse de fleste specialopgaver. Vi har snedkere ansat og værkstedet danner fortsat fysisk omdrejningspunkt for firmaet og bidrager til en fleksibel og løsningsorienteret tilgang til de projekter, der kræver lidt mere end standardløsninger.

Værkstedet er indrettet med nye maskiner såvel som traditionelt, originalt værktøj og bliver således en håndgribelig sammensmeltning af fortid og nutid i en virksomhed med en lang og stolt historie.

GULV

Houg Tømrer- og snedkerfirma ApS tilbyder professionelt gulvarbejde til private såvel som erhverv, institutioner og industri. Vi kender vigtigheden af præcision og grundighed og kan tilbyde erfaren sparring og rådgivning om materialevalg og vigtige overvejelser før udførelse af gulvarbejde. Vores gulvfolk har øje for detaljen og tilbyder montering af alle gulvtyper, afslibning af eksisterende trægulve, håndtering af vandskader, renovering, pleje og behandling af nye såvel som gamle belægninger.

Kontakt os for faguddannet rådgivning, hvis du står over for at skulle udføre et gulvarbejde og skal have øje for materialernes styrker og svagheder.

MALER

Houg Tømrer- og snedkerfirma ApS beskæftiger et mindre antal kompetente malere, som primært bidrager til udførelse af interne såvel som projekterede opgaver. Det giver os mulighed for at planlægge og yde en meget fleksibel og effektiv indsats på nyopførelser såvel som renoveringsopgaver samt i forbindelse med projekter, hvor der skal udføres ind- og udvendigt malerarbejde.

PRIVATE

Houg Tømrer- og snedkerfirma ApS udfører mangeartede tømrer- og snedkeropgaver for det private segment. Af typiske opgaver kan nævnes om- og tilbygninger, forskelligartede renoveringsprojekter, gulvbelægning og -vedligehold, udskiftning af vinduer og døre, tagkonstruktion og -belægning, udbedring efter råd- og svampeangreb, opsætning af køkkener, opførelse af terrasser – og meget andet!

Vi har fokus på vigtigheden af god dialog, planlægning og transparent prissætning, så du kender vilkårene for dit projekt så godt som overhovedet muligt.

ERHVERV

Houg Tømrer- og snedkerfirma ApS har med en loyal og god kundekreds inden for industri, erhverv og institutioner opnået en stadigt voksende omsætning og medarbejderstab. Firmaet råder over egne værkstedsbygninger med snedkeri og maskinpark, lagerbygninger til byggematerialer, administration og personalefaciliteter. Hertil kommer et større antal servicebiler samt teleskoplæsser til brug på de mange skiftende byggepladser.

Vi tilbyder desuden at udføre samlede byggeprojekter i hovedentreprise. Dette sker med udvalgte og solide samarbejdspartnere.